Algemene voorwaarden

Bestellen / betalen:
Vermelde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzend- / transportkosten. Indien u iets wilt bestellen, kunt u een mailtje sturen naar
degrenadier@gmail.com met daarin vermeld het door u gekozen artikel. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de betaalgegevens te verstrekken.

Betalingen inclusief verzendkosten dienen vooraf, binnen 7 dagen na het toezenden van de betalingsgegevens, te zijn voldaan. Na bovengenoemde termijn vervalt uw bestelling en kan De Grenadier – interieur en wijn het artikel weer te koop aanbieden.
Door uw bestelling geeft u te kennen dat u akkoord gaat met de leverings- en betalingsvoorwaarden. Bij het afhalen van artikelen dient contant betaald te worden tenzij het geld van tevoren is overgemaakt.

Verzenden:
De artikelen worden verstuurd nadat de betaling heeft plaatsgevonden. Op alle verzendingen zijn de algemene voorwaarden en tarieven van Post NL van toepassing. Levertijd per post bedraagt 3 tot 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling. De Grenadier – interieur en wijn is niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen tijdens de verzending. Uiteraard zullen alle artikelen voor verzending zorgvuldig worden verpakt. Echter De Grenadier – interieur en wijn is niet aansprakelijk voor schade en/of vermissing tijdens verzending of transport.

Retourneren:
De Brocante en Vintage artikelen hebben vaak gebruikssporen, die wij zo goed mogelijk zullen vermelden. Tevens maken de foto’s van de items een belangrijk onderdeel uit van onze presentatie (de kleuren op de getoonde foto’s kunnen iets afwijken). Mocht u niet tevreden zijn met uw aankoop, dan proberen wij samen met u een oplossing te vinden.
Artikelen worden (eventueel) alleen teruggenomen als ze in dezelfde staat verkeren als ten tijde van de verkoop en verzending van De Grenadier – interieur en wijn. De verzendkosten van een retourzending zijn voor uw rekening. Ongefrankeerde- en zendingen onder rembours worden niet geaccepteerd.

Afbeeldingen / foto’s:
Het gebruik van afbeeldingen en foto’s van De Grenadier – interieur en wijn, gevestigd te Peize, is zonder toestemming niet toegestaan.

Privacy:
Uw persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet verstrekt aan derden.
Zet- en drukfouten zijn voorbehouden.

U kunt de algemene voorwaarden hier downloaden.